Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Ekseriya maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Binalır? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Birgeniş yangın bapsı modelinin mevki aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, ölçün yangın kapıları kabilinden modeller de bulunuyor.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir hava simultane insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya çın açılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil bulunmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların kanatı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da Yangın Merdiveni Kapısı kabil.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve kamu tesislarında müstacel gestalt ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page